010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Letselschade door medische fout in Delft?

Iedereen maakt fouten, ook tijdens een medische ingreep kunnen er fouten gemaakt worden. Deze kunnen echter grote gevolgen voor u hebben. Denk aan een blijvend groot litteken, een extra ingreep die uitgevoerd moet worden en de extra kosten die gemaakt worden. Bent u het slachtoffer van een medische misser? Neem dan direct contact op met een van onze letselschadespecialisten in Delft en met het ziekenhuis waar de fout gemaakt is. Wij begrijpen als geen ander dat u juridische hulp kunt gebruiken om de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarom kunt u in de regio Delft op onze hulp rekenen.

Juridische hulp na een medische fout

De kosten van juridische hulp kunt u in de meeste gevallen verhalen op de aansprakelijke partij. Onze medisch advocaat beschikt over jarenlange ervaring en kunnen op de juiste manier een schadeclaim indienen. Wij zetten ons 100% in voor uw zaak en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Een ziekenhuis is een sterke tegenpartij en daarom raden wij het af om zelf juridische stappen te nemen. In Delft en in de omgeving van Delft schakelt u onze advocaat medische fouten in. Wij helpen u na een medische fout met het juridische proces.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging