010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Uw letselschadespecialist in Delft en omgeving

Uw letselschadespecialist in Delft is aangesloten bij de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP). Daarnaast zijn wij lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en het Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers (LANGZS). Dat betekent onder andere dat ons kantoor in de regio Delft zich op dit gebied heeft gespecialiseerd, hierin veel ervaring heeft opgedaan en volgens strenge regels haar werk doet. Deze lidmaatschappen geven u de garantie dat u bij Solstad Advocaten voor letselschade in Delft altijd bij een gespecialiseerde en ervaren advocaat zit.

Onze letselschade expert

Helge Solstad is uw letselschade advocaat bij Solstad Advocaten. Hij is sinds 1989 werkzaam als advocaat, waarna hij zich specialiseerde in de personenschade. Mr. Solstad kenmerkt zich door zijn persoonlijke aanpak en vastberadenheid. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Ons advocatenkantoor heeft inmiddels jarenlange ervaring met het afhandelen van diverse schadezaken. U kunt er van op aan dat u deskundige hulp krijgt.

Ons advocatenkantoor staat alleen letselschadeslachtoffers bij, en is dus niet werkzaam voor verzekeraars en bedrijven. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een letselschadespecialist inschakelen in Delft of in de omgeving van Delft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging