010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Delft?

Een bedrijfsongeval kan uw leven op de kop zetten en heeft soms grote financiële gevolgen. Het is dan verstandig om een letselschadespecialist in de arm te nemen. Een ongeluk op het werk kan tot gevolg hebben dat u ziekenhuiskosten, reiskosten en kosten door verlies van inkomen heeft. Al deze schadeposten kunnen verhaald worden bij de aansprakelijke partij. Solstad Advocaten in Delft is een kantoor met jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade in Delft en in de omgeving van Delft door bijvoorbeeld een arbeidsongeval.

De impact van een bedrijfsongeval

Een arbeidsongeval heeft vaak een grote impact op iemands leven. Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval komt vaak voor. Dit gaat niet alleen gepaard met financiële gevolgen, maar heeft ook emotionele gevolgen. Bij emotionele gevolgen kunt u ook denken aan een trauma of blijvende littekens. Ook hier bestaat een vergoeding voor: het zogeheten smartengeld. Het is voor een individu vaak lastig om de aansprakelijkheid te laten vaststellen en de juridische rompslomp van het indienen van een schadeclaim te regelen.

Wij kunnen u in Delft helpen met al deze zaken, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Dit brengt niet alleen financiële zekerheid met zich mee, maar draag ook bij aan de verwerking. Wij bieden ook graag een luisterend oor als u daar behoefte aan heeft. Woont u in Delft of in de omgeving van Delft en heeft u letselschade opgelopen na een bedrijfsongeval? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging