085 - 106 16 14

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Delft?

Een bedrijfsongeval kan uw leven op de kop zetten en heeft soms grote financiële gevolgen. Het is dan verstandig om een letselschadespecialist in de arm te nemen. Een ongeluk op het werk kan tot gevolg hebben dat u ziekenhuiskosten, reiskosten en kosten door verlies van inkomen heeft. Al deze schadeposten kunnen verhaald worden bij de aansprakelijke partij. De Letselschade Raetsman in Delft is een kantoor met jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade in Delft en in de omgeving van Delft door bijvoorbeeld een arbeidsongeval.

De impact van een bedrijfsongeval

Een arbeidsongeval heeft vaak een grote impact op iemands leven. Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval komt vaak voor. Dit gaat niet alleen gepaard met financiële gevolgen, maar heeft ook emotionele gevolgen. Bij emotionele gevolgen kunt u ook denken aan een trauma of blijvende littekens. Ook hier bestaat een vergoeding voor: het zogeheten smartengeld. Het is voor een individu vaak lastig om de aansprakelijkheid te laten vaststellen en de juridische rompslomp van het indienen van een schadeclaim te regelen.

Wij kunnen u in Delft helpen met al deze zaken, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Dit brengt niet alleen financiële zekerheid met zich mee, maar draag ook bij aan de verwerking. Wij bieden ook graag een luisterend oor als u daar behoefte aan heeft. Woont u in Delft of in de omgeving van Delft en heeft u letselschade opgelopen na een bedrijfsongeval? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging