010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Verkeersongeval meegemaakt in Hilversum?

Elk jaar lopen veel mensen door een verkeersongeval een whiplash op. De oorzaak van dit letsel is vaak een verkeersongeval, maar een whiplash kan ook opgelopen worden op het sportveld of bij een bedrijfsongeval. Gelukkig gaan de klachten over het algemeen na een tijd weer over. Sommige mensen houden echter blijvend letsel na ongeval. Na een verkeersongeval kunt u ook tijdelijk arbeidsongeschikt raken. Het is dan vaak noodzakelijk dat u de misgelopen inkomsten vergoed krijgt. Na een verkeersongeval in Delft kunt u, als er een aansprakelijke partij is, een schadeclaim indienen.

Een verkeersongeval, wat nu?

Als u in Delft of in de omgeving van Delft betrokken bent geraakt bij een aanrijding, dan zijn er een aantal dingen die u moet doen. Als het door de schuld van iemand anders is, is het zeer belangrijk om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in te schakelen. Wij kunnen de schadeclaim voor u indienen, zodat u bezig kunt gaan met uw herstel. Woont u in Delft of in de omgeving van Delft en heeft u letselschade door een verkeersongeval waarvan u denkt dat iemand anders aansprakelijk is? Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u? Of heeft u gelijk een specialist op het gebied van letselschade in Delft nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging