010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Smartengeld aanvragen in Delft of omstreken

Heeft u te maken met letselschade? Dan begrijpen wij als geen ander dat dit financiële gevolgen met zich meebrengt. U krijgt namelijk te maken met extra medische kosten of u kunt (tijdelijk) niet meer werken. Maar naast deze financiële gevolgen kunt u ook te maken krijgen met geestelijke gevolgen. Deze gevolgen worden ook wel de immateriële schade genoemd. U kunt nog jaren na een ongeval last hebben van veel verdriet of moet u elke dag tegen een litteken aankijken. Solstad Advocaten in de regio Delft kan u ook juridische hulp bieden bij emotionele schade.

Recht op een vergoeding psychische schade?

Als u te maken heeft met immateriële schade na een ongeval kunt u als vergoeding smartengeld ontvangen. Onze specialisten kunnen aan de hand van verschillende factoren bepalen hoe hoog de morele schadevergoeding wordt. Het is daarom verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen als u een schadeclaim wilt indienen. Deze gebruikt zijn kennis en ervaring en zorgt ervoor dat u het smartengeld ontvangt waar u recht op heeft. Wilt u weten of u recht heeft op smartengeld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In Delft en in de omgeving van Delft kunt u op onze ondersteuning rekenen. Wij luisteren graag naar uw verhaal en zetten ons 100% in voor uw zaak.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging