085 - 106 16 14

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

Bent u als werknemer betrokken bij een bedrijfsongeval? Het is belangrijk dat de aansprakelijkheid bedrijfsongeval zo snel mogelijk vastgesteld wordt. Net na het ongeval staat de gebeurtenis nog fris in het geheugen. Het bepalen van de aansprakelijkheid is van groot belang voor het aanvragen van de schadevergoeding. Hoewel de werkgever in veel gevallen aansprakelijk is voor een ongeval tijdens werktijd, vallen sommige gevallen in een grijs gebied. Gelukkig is de Nederlandse wet zo ingericht dat de betrokkenen van een bedrijfsongeval vaak snel juridische stappen kunnen ondernemen.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

De werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid en moet te allen tijde zorgen voor de veiligheid onder werktijd. Na een arbeidsongeval moet de werkgever dan ook bewijzen dat hij of zij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Had de werkgever het ongeval kunnen voorkomen? Dan zal de werkgever aansprakelijk worden gesteld. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor schade? Neem dan een advocaat van De Letselschade Raetsman in de arm. Wij hebben veel ervaring met bedrijfsongevallen en weten welke stappen u het beste kunt nemen. Neem contact op met ons via 085 - 106 16 14. U kunt ook het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan u graag te woord!

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging