010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

Bent u als werknemer betrokken bij een bedrijfsongeval? Het is belangrijk dat de aansprakelijkheid bedrijfsongeval zo snel mogelijk vastgesteld wordt. Net na het ongeval staat de gebeurtenis nog fris in het geheugen. Het bepalen van de aansprakelijkheid is van groot belang voor het aanvragen van de schadevergoeding. Hoewel de werkgever in veel gevallen aansprakelijk is voor een ongeval tijdens werktijd, vallen sommige gevallen in een grijs gebied. Gelukkig is de Nederlandse wet zo ingericht dat de betrokkenen van een bedrijfsongeval vaak snel juridische stappen kunnen ondernemen.

Aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval

De werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid en moet te allen tijde zorgen voor de veiligheid onder werktijd. Na een arbeidsongeval moet de werkgever dan ook bewijzen dat hij of zij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Had de werkgever het ongeval kunnen voorkomen? Dan zal de werkgever aansprakelijk worden gesteld. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor schade? Neem dan een advocaat van Solstad Advocaten in de arm. Wij hebben veel ervaring met bedrijfsongevallen en weten welke stappen u het beste kunt nemen. Neem contact op met ons via 010 - 600 11 31. U kunt ook het contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan u graag te woord!

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging