085 - 106 16 14

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Schadevergoeding aanvragen in Delft

Als u letselschade heeft opgelopen in Delft of in de omgeving van Delft kunt u een letselschadevergoeding aanvragen. U krijgt dan een vergoeding voor de schade die u heeft opgelopen door uw ongeval. Wij helpen u graag bij het indienen van uw schadeclaim in Delft en in de nabije omgeving van Delft. Een schadeclaim bevat de schade die vergoed moet worden en bestaat uit vermogensschade en smartengeld: vermogensschade bevat bijvoorbeeld de kosten van medische behandelingen en verlies van inkomen. Smartengeld is een vergoeding voor pijn en verdriet.

Hulp bij uw schadeclaim indienen vaak kosteloos

Nog steeds is er vaak het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij hun schadeclaim of dat zij een deel van de schadevergoeding moeten afstaan. Van dit misverstand maken diverse bureaus misbruik door zonder noodzaak no cure no pay contracten aan te bieden. Bij de 0800-Ongeval aangesloten kantoren betaalt u niets. De kosten worden immers vergoed door diegene die verantwoordelijk is voor het ontstaan van het letsel en komen bovenop de vergoeding, zodat u niets misloopt. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, heeft u sowieso nooit kosten bij het inschakelen van hulp bij een letselschadeclaim. Overigens is het intakegesprek, desgewenst ook bij u thuis, altijd gratis. Woont u in Delft en zoekt u een specialist op het gebied van letselschade in Delft? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging