010 - 600 11 31

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Letselschade whiplash door verkeersongeval

Het verkeer is een grote veroorzaker van letselschade. Schade aan uw auto heeft u zomaar. Lichamelijk letsel kan echter ook voorkomen. Een veelvoorkomend nekletsel als gevolg van een verkeersongeluk is de whiplash. Het Engelse woord whiplash kan vertaald worden naar ‘zweepslag’. Het wordt whiplash genoemd vanwege de harde klap die de nek te verduren krijgt. Stelt u zich een kop-staartbotsing voor. Een auto botst met een enorme vaart achterop een andere auto. Spieren en ander weefsel in de nek kunnen daarbij ernstig beschadigd raken.

Een whiplash kan lang aanhouden. Het is dan ook van belang, indien dit mogelijk is, een schadevergoeding te claimen.

Whiplash schadevergoeding aanvragen

Nekpijn na aanrijding is iets anders dan een whiplash. Een whiplash omvat ook andere klachten, zoals duizeligheid, concentratieproblemen en slapeloosheid. Omdat een whiplash een ernstig en complex letsel is, is de diagnose vaak moeilijk te stellen. Dit maakt het opeisen van een schadevergoeding ook lastig. Solstad Advocaten biedt u een netwerk aan specialisten die u kunnen bijstaan in Delft of de omgeving van Delft. Twijfel niet een letselschade advocaat in te schakelen. Als er een aansprakelijke partij aangewezen kan worden, dan zal hij of zij ook de kosten voor rechtshulp moeten vergoeden.

 
Helge Solstad letselschade advocaat

Uw letselschade advocaat

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logo

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Door de lidmaatschappen van de LSA, ASP en WAA, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, is mr. H. Solstad gerechtigd het keurmerk specialisatieverenigingen te gebruiken. Er is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. We zijn bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten.

 

Waarom Solstad Advocaten?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Lidmaatschap dhr. mr. H. Solstad specialisatieverenigingen LSA, ASP, WAA en LANGZS

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Algemene-Voorwaarden Kantoorklachtenregeling Privacystatement

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging