085 - 106 16 14

Letselschade advocaat nodig in Delft?

Letselschade whiplash door verkeersongeval

Het verkeer is een grote veroorzaker van letselschade. Schade aan uw auto heeft u zomaar. Lichamelijk letsel kan echter ook voorkomen. Een veelvoorkomend nekletsel als gevolg van een verkeersongeluk is de whiplash. Het Engelse woord whiplash kan vertaald worden naar ‘zweepslag’. Het wordt whiplash genoemd vanwege de harde klap die de nek te verduren krijgt. Stelt u zich een kop-staartbotsing voor. Een auto botst met een enorme vaart achterop een andere auto. Spieren en ander weefsel in de nek kunnen daarbij ernstig beschadigd raken.

Een whiplash kan lang aanhouden. Het is dan ook van belang, indien dit mogelijk is, een schadevergoeding te claimen.

Whiplash schadevergoeding aanvragen

Nekpijn na aanrijding is iets anders dan een whiplash. Een whiplash omvat ook andere klachten, zoals duizeligheid, concentratieproblemen en slapeloosheid. Omdat een whiplash een ernstig en complex letsel is, is de diagnose vaak moeilijk te stellen. Dit maakt het opeisen van een schadevergoeding ook lastig. De Letselschade Raetsman biedt u een netwerk aan specialisten die u kunnen bijstaan in Delft of de omgeving van Delft. Twijfel niet een letselschade advocaat in te schakelen. Als er een aansprakelijke partij aangewezen kan worden, dan zal hij of zij ook de kosten voor rechtshulp moeten vergoeden.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Ervaren juristen met gespecialiseerde kennis
  • Wij staan altijd voor u klaar met juridisch advies
  • Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Initiatiefnemer 0800-Ongeval

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Delft, Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Slikkerveer, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Hoofdvestiging